Tesla Model 3 va primi mai multe comenzi vocale

 

Într-un set recent de postări de pe Twitter din acest weekend, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunțat că mai multe funcții vor putea fi accesate prin comenzi vocale în cazul Model 3, pe măsură ce continuă să se dezvolte către autonomie completă.

Tyson Edwards, un fotograf din Phoenix, Arizona, l-a întrebat pe Musk pe Twitter dacă proprietarii de Model 3 vor primi cândva opțiuni ce pot fi activate vocal. Potrivit lui Edwards, interiorul minimalistic de pe Model 3 necesită ca șoferii să își ia atenția de la drum pentru a accesa câteva funcții ale vehiculului, care sunt controlate în principal prin touchscreen-ul de pe consola centrală. Iar astfel de activități devin periculoase pentru șoferi.

Răspunzând entuziastului, Musk a declarat prompt că asemenea îmbunătățiri sunt luate în vedere, în timp ce inginerii își doresc în final ca șoferii să poate face aproape orice prin intermediul comenzilor vocale. Musk a explicat că îmbunătățirile aduse funcțiilor activate vocal pe Model 3 vor fi distribuite în curând proprietarilor, pe măsură ce funcționalitățile de bază ale vehiculului vor fi implementate corespunzător.

În multe feluri, acest lucru este perfect normal. Comenzile vocale, la urma urmei, vor fi o parte importantă din experiența unui automobil Tesla, odată ce Model 3 va fi capabil de autonomie în adevăratul sens al cuvântului. Potrivit Master Plan-ului “Part Deux” întocmit de Elon Musk, Model 3 va juca un rol pertinent în deschiderea unei ere în care vehiculele autonome pot să satisfacă nevoile de transport public. Având în vedere că mașinile electrice se vor conduce singure în esență, comenzile vocale complexe sunt o opțiune absolut necesară.

Tesla Model 3 will get more features controlled by voice command, says Musk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4