Tesla Model S – “dream-car”-ul generației Millenials

Tesla Model S a câștigat partea sa de popularitate și laude de la lansarea sa în anul 2012. Sigur, criticii par să iubească sedanul de top de la Tesla, dar ce zice publicul? Potrivit unui nou sondaj efectuat asupra a 2000 de respondenți, proprietari de mașini cu domiciliul în SUA, atât adolescenți ai generației Millenials, cât și persoane mai în vârstă, au ales Tesla Model S ca fiind mașina lor de vis. Dar asta nu e tot. La fel s-a întâmplat și în alte segmente.

Detroit Free Press a vorbit cu Jessica Caldwell, un analyst cu experiență de la Edmunds, care a declarat că nu este deloc surprinsă de rezultat. Caldwell explică faptul că Elon Musk a cultivat un adevărat fenomen în ultimii ani, care trece de entuziasmul obișnuit al unui fan auto. Dacă ne uităm la sutele de mii de oameni care au plătit o rezervare pentru Model 3 înainte să vadă efectiv mașina, e clar că Musk a transformat publicul în adevărați credincioși.

În timp ce Ford Mustang a câștigat titlul de “dream car” la categoria general, rezultatele sondajului au variat considerabil în funcție de sex, vârstă, regiunea geografică și nivelul de expertiză în domeniul auto. În general femeile au ales preponderent Jeep Wrangler, în timp ce bărbații optează pentru Tesla Model S. Millenials preferă Tesla, Generația X a ales Chevrolet Camaro, iar “baby boomers” merg pe Corvette.

Sondajul ține cont și de regiunea geografică. Acestea fiind spuse, Tesla Model S a câștigat majoritatea regiunilor americane în care s-a efectuat sondajul. Respondenții din Pacific, Nord-Est și Sud-Vest au ales Tesla, în timp ce șoferii din Midwest și Sud-Est au ales Mustang. Locuitorii statelor muntoase au ales Range Rover.

https://www.teslarati.com/tesla-model-s-millennial-dream-car-infographic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 63 =