Tesla Model S și X vor primi interiorul minimalist de pe Model 3

2017 Tesla Model S

Se pare că problema cu Tesla Model S și Model X este faptul că sunt prea obișnuite. Acestea au un cluster digital și individual de instrumente, amplasat în spatele volanului, precum și câteva instrumente solide pentru control. Tesla crede acum că este prea mult.

Compania concepe un nou design interior pentru aceste două modele care să arate mai mult ca și cel de pe Model 3, spun jurnaliștii apropiați. Publicația Electrek ar fi ajuns în posesia unor documente și fotografii din interiorul companiei care prezintă schițe ale noului interior, cu un touchscreen orizontal de dimensiuni mari montat chiar în centrul consolei și o serie de fante pentru controlul climatic, care sunt amplasate în jurul consolei, la fel ca într-un Model 3.

O aplicație pentru un patent, ce datează de la mijlocul lunii iunie confirmă faptul că Tesla are planuri să implementeze un sistem electronic de control pentru fantele de aer din Model S și Model X, similar cu modul de funcționare a celor de pe Model 3.

Imaginile-concept prezintă un touchscreen care pare mai mare decât modelul de 15 inch de pe Model 3, fără nici un fel de rame sau margini. Este încă neclar dacă aceste imagini sunt desene sau fotografii ale unui ecran real amplasat într-un model de interior, deci este neclar dacă designul fără margini al ecranului ar putea ajunge într-adevăr în producție.

Spre deosebire de Model 3, Model S și Model X vor păstra un mic cluster de instrumente amplasat în partea superioară a consolei, în spatele volanului, aproape ca un head-up display, deși o carcasă mică de deasupra ecranului sugerează că acesta este destinat a fi privit de șoferi prin volan și nu direct pe parbriz.

https://www.greencarreports.com/news/1118044_tesla-model-s-and-x-reportedly-to-get-minimalist-model-3-interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =