Tesla Model X abia se mișcă după ce un copac cade peste el

Un Tesla Model X și-a dovedit recent durabilitatea în cel mai neașteptat mod posibil, după ce a supraviețuit nevătămat unui copac care a căzut peste el în urma unei furtuni de zăpadă. Incidentul care s-a petrecut vineri a fost surprins pe camera video și distribuit pe un grup de Facebook cu tema automobilelor Tesla, unde a fost primit cu șoc și amuzament.

Incidentul s-a petrecut în Philadelphia, PA în parcarea pentru birouri, unde un Model X deținut de un membru al grupului Tesla Owners Worldwide de pe Facebook, pe nume Jon Loeb, pare să fie legat la priză. Potrivit discuției de pe Facebook, soția lui Jon a explicat că soțul ei a fost într-o ședință atunci când copacul din spatele mașinii a început să se clatine.

Jon a verificat SUV-ul lor electric imediat după ce ședința s-a încheiat, doar pentru a descoperi că are un copac plin de zăpadă de acoperiș. Jon a reușit să susprindă acest moment pe cameră și poate fi auzit strigând în momentul în care copacul cade pe acoperișul mașinii. Jon se pare că s-ar fi aflat prea departe de mașină pentru a activa opțiunea de deplasare a acesteia.

Spre surpriza soților exemplarul lor din Model X a trecut de incident fără nici un fel de pagube. După cum se poate vedea în fotografiile făcute vehiculului cu două zile mai târziu, SUV-ul pare să fie în regulă, iar soția a remarcat că era doar murdar, nefiind raportate zgârieturi sau părți îndoite.

Felul în care copacul a căzut peste mașină este bineînțeles una din principalele cauze pentru care nu s-au înregistrat pagube. Crengile copacului, la urma urmei, au servit drept amortizor pentru trunchiul mult mai greu al copacului. Cu toate acestea, nimeni nu se așteaptă să găsească doar puțină mizerie pe mașină după ce un copac a căzut peste ea. Este la urma urmei o certificare a durabilității oferite de Tesla în Model X.

Tesla Model X barely flinches as snow-covered tree crashes down on roof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =