Tesla Model X versus Hummer H2 într-un concurs de remorcare

La scurt timp după ce a publicat un videoclip care arăta un Tesla Model X care abordează un traseu off-road profesionist, proprietarul norvegian de Tesla și în același timp vlogger pe YouTube, Bjørn Nyland s-a întors cu încă un test de forță pentru SUV-ul electric al americanilor. De data aceasta Tesla Model X a înfruntat un Hummer H2 într-un concurs clasic de remorcare.

La suprafață, specificațiile pentru Tesla, care este un vehicul încărcat cu tehnologie, sunt net superioare față de Hummer-ul vechi de decenii. Ambele vehicule au tracțiune integrală permanentă și sunt echipate cu anvelope de iarnă cu ghimpi, ambele cântăresc peste două tone, deși Hummer-ul (3200 kg) este semnificativ (23%) mai greu decât Model X (2600 kg).

Nyland a efectuat o serie de teste de remorcare unu-la-unu pe asflat umed și oțel umed. În ciuda faptului că Model X are aproape de două ori mai mulți cai putere decât Hummer-ul, și fără doar și poate un sistem mult mai sofisticat de control a tracțiunii, care reglementează puterea care merge la cele două motoare electrice operate independent, Tesla nu este un concurent pe măsura clasicului vehicul american construit de General Motors.

Cu toate acestea, un test de această natură are mai mult de-a face cu tracțiunea decât cu puterea brută pe care vehiculul o oferă. Hummer-ul mai greu pare să aibe o mai bună apăsare pe solul umed pe care s-a efectuat testul, astfel că poate fi văzut trăgând Model X-ul după el în majoritatea testelor. Dar putem vedea apoi cum Hummer-ul pierde tracțiune pe suprafața din oțel umed, datorită avelopelor mai mari și mai profilate.

Watch this Tesla Model X take on a Hummer H2 in a tug of war battle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 21