Tesla obține prima comandă de camioane din Orientul Mijlociu

Tesla Semi continuă să dovedească că este o alegere populară pentru operatorii pe distanțe lungi care caută să formeze o flotă comercială sustenabilă și lipsită de emisii. Recent, o firmă de management deșeuri cu sediul în UAE a dezvăluit că a comandat o flotă de 50 de camioane Tesla Semi imediat după lansarea modelului, în noiembrie 2017. Anunțul a fost făcut după ce Bee`ah a anunțat că va participa la World Future Energy Summit, care a avut loc la Abu Dhabi între 15 și 18 ianuarie 2018.

Firma din Orientul Mijlociu a declarat că, comanda sa pentru cel mai mare vehicul Tesla de opână acum este o altă modalitate de a sublinia și a confirma poziția companiei față de energia curată, energia regenerabilă. Bee`ah a fost la urma urmei implicată în inițiative ecologice. La fel ca și Posten Norge din Norvegia sau comerciantul de alimente ASKO, Bee`ah a cochetat de ani de zile cu modalități soluții regenerabile pentru sectorul transporturilor. Firma este dispusă să facă și eforturi suplimentare, utilizând vehicule electrice de alte tipuri, mașinării care rulează pe gaz natural comprimat sau biodiesel, precum și ambarcațiuni alimentate de celule fotovoltaice, care au capacitatea de a curăța lacurile și alte întinderi de apă.

În timp ce comanda de la Bee`ah pentru 50 de camioane Tesla Semi este destul de impresionantă, este pertinent să precizăm că firma cu sediul în UAE a fost mereu un suporter deschis al soluțiilor Tesla pentru energie și mobilitate ecologică. Recent, Tesla și această companie au semnat un parteneriat pentru instalarea unui sistem Powerpack la sediul firmei în emirate. Noul sediu al firmei, care se află încă în construcție, oferă un design deosebit, care utilizează exclusiv energie regenerabilă.

Directorul executiv Bee`ah, Salim Al Owasis și-a exprimat optimismul cu privire la viitorul firmei și la rolul pe care Tesla Semi îl va juca în atingerea obiectivelor pe termen lung ale companiei. Într-o declarație pentru Construction Business News, directorul a explicat felul în care tehnologia se aliniază în cele din urmă cu viitorul pe care Bee`ah îl are în vedere.

https://www.teslarati.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 50