Tesla oferă opțiunea “Easy Entry” cu ultima actualizare software

Tesla a adăugat o nouă opțiune de “Easy Entry” în ultima sa actualizare software care este proiectată să faciliteze accesul în vehicul.

De actualizarea de software la versiunea 8.1 (2017.44 02fdc86), efectuată wireless, au beneficiat până acum doar câțiva din proprietarii de Model S și Model X, dar se pare că vom vedea curând cum este extinsă și către alte exemplare. Declarație de lansare pentru ultima actualizare indică faptul că Easy Entry va fi o opțiune care va ajusta automat volanul și poziția scaunului atunci când vehiculul este parcat.

Începând cu această versiune de software, proprietarul poate intra și ieși din mașină mult mai ușor. Când mașina este parcată, volanul și scaunul șoferului se vor ajusta automat pentru ca șoferul să poată ieși mai ușor din mașină, spune una din declarațiile de la lansare. După ce șoferul se întoarce la mașină, setările se ajustează automat după ultimul profil de condus utilizat. Tot ce trebuie să facă șoferul este să apese pedala de frână.

Ultima actualizare de software pare să fie un răspuns la o cerere adresată recent de un proprietar de Tesla pentru această opțiune, care ar reduce semnificativ uzura de pe volan în cazul șoferilor înalți. La o înalțime de 188 cm, Elon Musk simpatizează în mod sigur cu cerința acestei categorii de utilizatori, care sunt nevoiți de multe ori să stea într-un unghi incomod atunci când ies sau intră în mașină.

Tesla pushes ‘Easy Entry’ and ‘Chill’ mode in latest software update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 2