Tesla oferă un bonus de 700.000 de dolari

Jon McNeill, President of Global Sales and Service la Tesla, este pe cale să ia cu el acasă un bonus consistent de 700.000 de dolari, datorită faptului că și-a atins cu succes obiectivele pentru trimestrul trei și patru din 2017. Informația a fost dezvăluită recent într-un raport al Tesla pentru U.S. Securities and Exchange Commission Form.

În raport, producătorul de mașini electrice cu sediul la Palo Alto a dezvăluit acordurile financiare făcute de companie, inclusiv terminarea unui fost acord de credit pentru SolarCity și o compensație pe bază de obiective îndeplinite cu McNeill.

Pe data de 18 august 2017 Tesla a intrat într-un plan de compensații cu Jon McNeill, președintele Tesla pentru Global Sales and Service, conform căruia McNeill va fi eligibil pentru a primi diferite compensații odată ce îndeplinește anumite obiective de livrare vehicule în cel de-al treilea și al patrulea trimestru din 2017 și alte obiective ce privesc indicatorii operaționali și financiari, cei cu privire la performanța service-ului și costurilor pe parcursul întregului an 2017.

Tesla menționează că plata bonusului va fi făcută în cash și opțiuni de cumpărare de acțiuni și va fi determinată de atingerea diferitelor nivele. În contextul în care ochii tuturor sunt ațintiți asupra veniturilor obținute de Tesla în trimestrul următor și a rapoartelor de livrare, iar pariurile celor de pe Wall Street fiind enorme în privința ultimului model lansat de Tesla, Model 3 – un vehicul care este privit ca o schimbare majoră în dezvoltarea companiei, având potențialul de a transforma compania dintr-una care arde bani într-una foarte profitabilă.

La fel de importantă ca și situația vânzărilor Tesla și numărul de vehicule livrate, este și baza sa de date cu clienți fideli. După cum s-a notat în raport, o parte din bonusul de 700.000 de dolari al lui McNeill va fi în funcție de atingerea obiectivelor fixate pentru satisfacția clienților și performanța service-ului oferit de companie.

http://www.teslarati.com/tesla-sec-700k-incentive-plan-jon-mcneill-sales-service/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 8