Tesla oferă un “mod Moș Crăciun” care este activat de voce

Tesla distribuie bucurie de sărbători anul acesta, printr-un easter egg numit “Santa Mode”, cu tema sărbătorilor de iarnă. Această opțiune va fi distribuită către vehiculele Model S și Model X ca parte a versiunii de soft 2017.50.2 care se distribuie prin intermediul actualizării fără fir.

Modul Moș Crăciun este o continuare a senzaționalului easter egg de anul trecut, numit “Holiday Show”, care aducea la viață ușile de pe Tesla Model X într-o performanță acrobatică pe melodia Wizards in Winter.

Ultimul easter egg apare sub forma unui ren în meniul Tesla Easter Egg. Apăsând icoana va face să apară un personaj în straie de sărbătoare în interiorul colecției de instrumente din bord. Cu toate acestea, acest easter egg vine cu o surpriză în plus, poate fi activat și pe cale vocală.

Pentru a activa easter-egg-ul de Crăciun, trebuie ținut apăsat butonul de comandă vocală din vehicul, iar comanda este “Ho Ho Ho”. Comanda funcționează după instalarea ultimei actualizări software, după cum precizează și CEO-ul Tesla pe Twitter.

Odată activat modul Moș Crăciun, icoana vehiculului care apare pe ecranul cu instrumente din spatele volanului va lua forma unei sănii pline de cadouri. Și mai amuzantă va fi imaginea unor reni animați care reprezintă vehiculele din jur, atunci când sunt detectate de suita de senzori Autopilot. Activarea Autopilot va transforma indicatoarele digitale de bandă într-un drum înghețat, împreună cu o cădere de ninsoare din fulgi mari.

Tesla pushes “Santa Mode” easter egg that’s voice-activated, “Ho Ho Ho”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 32