Tesla preia un constructor de echipamente automatizate de producție

Tesla a preluat unul din furnizorii săi pe termen lung care este în același timp un important producător de echipamente automatizate de producție, pe măsură ce compania caută să depășească provocările întâmpinate de producția Tesla Model 3.

Perbix Machine Company, o companie cu sediul în Minnesota, care este un furnizor al Tesla de mai bine de trei ani, va fi preluat, iar tranzacția va fi achitată cu acțiuni comune în cadrul companiei Tesla. Furnizorul a avut activitate în domeniile Tesla Sparks, Gigafactory cu sediul în Nevada și la fabrica din Fremont, ocupându-se de echipamente de producție, inclusiv instrumente automatizate pentru producția de propulsoare pentru flota sa de mașini electrice. Detaliile achiziției au fost dezvăluite în ultimul raport al Tesla pentru Comisia de Schimb și Valori Mobiliare.

Producătorul de automobile electrice cu sediul în Silicon Valley a adăugat o serie de noi poziții vacante paginii sale de cariere, inclusiv un rol pentru un mașinist CNC, constructor de mașini electrice sau mecanice sau tehnicieni de service, care urmează să activeze în Minneapolis.

Nu este prima achiziție Tesla în domeniul echipamentelor de producție. Tesla a mai cumpărat un producător de instrumente de imprimare din Michigan în anul 2015 și Grohmann Engineering în anul 2016, ultimul fiind un furnizor german. Obiectivele includ construcția de mașinării care să construiască alte mașinării, a explicat Elon Musk cu privire la aceste achiziții care au rolul de a aduce îmbunătățiri substanțiale în viteza liniilor de producție, precum și în calitatea produselor rezultate.

Tesla doubles down on automation, acquires Perbix maker of automated manufacturing equipment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 50