Tesla Roadster 2020 surprins în teste la Fremont

Noua generație de tesla Roadster a fost surprinsă recent în teste pe circuitul fabricii din Fremont. Un scurt videoclip a apărut pe Twitter, postat de Shehryar Khan pe data de 14 februarie, care prezintă supercar-ul în valoare de 250.000 de dolari pornind de la start. În mod interesant, geamurile vehiculului erau lăsate iar frânele au scârțâit, un lucru comun frânelor de înaltă performanță cu discuri ceramice. Pe măsură ce mașina se pregătea să accelereze, Khan și prietenii săi se întrebau dacă următoarea generație de Roadster va atinge într-adevăr o viteză de 100 km/h în 1,9 secunde.

La doar câteva secunde după aceea în videoclip se poate vedea cum supercar-ul accelerează puternic de pe loc, însă întreaga comunitate online a fost de acord că nu era vorba despre un test adevărat de viteză.

Această săptămână s-a dovedit a fi una plină de evenimente pentru fanii noii generații a Roadster. După cum s-a mai menționat în rapoartele din presă, Tesla Roadster 2020 a fost expus recent la sediul companiei din Palo Alto, California. În timp ce mașina nu a fost condusă atunci, au fost făcute fotografii ale automobilului și distribuite online. Un entuziast Tesla de pe Reddit a reușit să facă peste 20 de fotografii ale viitorului supercar Tesla, inclusiv volanul unic și ceea ce par a fi camere video montate pe admisiile laterale ale vehiculului.

Noua generație Tesla Roadster este, pe lângă cel mai impresionant și mai rapid vehicul pe care firma californiană îl are în ofertă, un succesor al mașinii care a făcut debutul acestui brand. În timpul dezvăluirii vehiculului, ce a avut loc anul trecut, CEO-ul Elon Musk a subliniat rolul important pe care fostul Roadster l-a avut pentru întreaga companie.

https://www.teslarati.com/tesla-roadster-spy-shot-launch-fremont-factory-test-track/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 87