Tesla se lansează în Dubai cu un nou showroom și centru de service

Tesla urează bun venit primului său showroom din Dubai, situat pe strada Sheikh Zayed Road. Este vorba despre o locație cu o suprafață de peste 1600 de metri pătrați, realizată cu cele mai moderne materiale și tehnologii, fiind localizată în apropierea clădirii-simbol Burj Khalifa și Dubai Mall Metro Station. Clădirea deservește proprietarii de Tesla de peste tot din Emiratele Arabe Unite, prin noul serviciu de service îmbunătățit al companiei.

Compania americană producătoare de automobile electrice și-a prezentat deja celebrele Model S și Model X în cadrul unei ceremonii grandioase și exclusive. Cumpărătorii interesați au putut să facă plăți în avans pentru mașinile lor, prin intermediul unui studio online de design. Participanții au avut de asemenea oportunitatea de a plasa un depozit de 4000 Dh (aprox. 1100 dolari) pentru a rezerva un Model 2, pe care compania se așteaptă să îl poată livra în regiune începând cu anul viitor.

Vorbindu-le participanților la eveniment, directorul Tesla pentru piețe noi, Peter Bardenfleth-Hanse a declarat că, compania este prezentă aici pentru că oamenii din regiune pot face diferența. UAE a fost un obiectiv al companiei. Iar acesta poate servi drept exemplu pentru un viitor mai sustenabil.

Noul magazin din Dubai marchează cel de-al doilea showroom Tesla deschis în Orientul Mijlociu. Compania și-a anunțat sosirea în Iordania la începutul acestui an, declarând că țara a fost selectată ca o piață cu potențial datorită interesului intens și a sprijinului manifestat pentru vehicule electrice. Anul trecut guvernul iordanian a făcut angajamente puternice în direcția unor mijloace de transport sustenabile. Acest aspect, împreună cu alte interese, au adus Model S și Model X în regiune, iar toate aceste lucruri subliniază o cerere puternică pentru această marcă.

Tesla deține în prezent șase stații de încărcare supercharger peste tot în Orientul Mijlociu, urmând să mai apară o grămadă în Dubai sau Iordania. Potrivit informațiilor disponibile pe internet, există de asemenea și 32 de stații Tesla Destination Chargers.

http://www.teslarati.com/tesla-launches-dubai-showroom-service-center/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =