Tesla și GE fac echipă cu Home Depot pentru mini-ferme solare

Home Depot a anunțat că va încheia un parteneriat cu Tesla și GE pentru a ridica instalații de energie solară la 50 de magazine și continuă să dezvolte planurile sale de energie sustenabilă. Compania a spus că instalațiile reprezintă, în esență crearea de mini-ferme solare din acoperișurile care nu sunt utilizate.

Inițiativa va reduce, se pare, consumul de energie electrică de la rețea cu 30-50% la fiecare magazin Home Depot. Compania a scris pe pagina web că acest lucru este echivalentul energiei necesare pentru 2300 de gospodării medii americane, pentru un an întreg.

Iar media suprafeței acoperișului de pe magazinele Home Depot este de aproape 10.000 de metri pătrați, acestea ar putea găzdui 1000 de paneluri. 22 de magazine din New York și California vor fi echipate cu panouri solare, șase dintre acestea cu Tesla Powerpacks pentru stocare și eliberare de energie în funcție de nevoie. Restul de 28 de magazine vor fi alimentate de GE Current. Aceste magazine vor fi localizate în New Jersey, Maryland și Washington D.C.

“Proiectele noastre de energii alternative sunt elemente importante din eforturile de sustenabilitate și operare, pentru că ele reduc emisiile de carbon în timp ce scad costurile cu energia”, spune David Hawkins, vice președinte pentru resurse umane și operațiuni la Home Depot.

Compania spune că aceste echipamente solare care vor fi adăugate la 50 de magazine selectate va aduce amprenta de energie alternativă la peste 130 MW. Home Depot urmărește să utilizeze 135 de MW de energie regenerabilă până în anul 2020, obiectiv ce va fi aproape atins odată ce panourile solare vor începe să funcționeze.

http://www.teslarati.com/tesla-taiwan-powerpack-battery-blackouts/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 43 =