Tesla va actualiza navigația cu informații privind rutele aglomerate

Într-o serie de mesaje pe Twitter de pe parcursul weekend-ului, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a făcut referire la câteva din funcționalitățile pe care le-am putea vedea pe mașinile sale electrice în viitorul apropiat, inclusiv un sistem îmbunătățit de navigație cu alegeri mai bune privind rutele atunci când este vorba despre trafic greoi.

Noutățile din acest weekend din partea lui Elon Musk au fost provocate de Todd Bourne, un proprietar de Model S 100 D, care l-a etichetat pe antreprenor într-un tweet. Potrivit lui Bourne, exemplarul său din Model S nu ține cont în nici un fel de traficul aglomerat de pe ruta aleasă. Soția sa a trebuit recent să apeleze la Google Maps de pe telefonul mobil pentru a nu întârzia la un eveniment.

În stilul clasic al lui Elon Musk, CEO-ul Tesla a răspuns imediat la tweet-ul proprietarului, cu precizarea că îmbunătățirile sistemului de navigație în ceea ce privește capacitățile de a ocoli traficul greu sunt aproape gata, ceea ce înseamnă că actualizările over-the-air vor fi distribuite curând. Hărțile Tesla și algoritmii de rutare au atins o coardă sensibilă printre membrii comunității online.

Recent mai mulți proprietari de Tesla care sunt membrii ai secțiunii r/TeslaMotors de pe Reddit au distribuit exemple de probleme cu sistemul de alegere a celei mai bune rute. Potriviti membrilor comunității online, chiar și hărțile Tesla pentru rețeaua Supercharger a fost cel puțin ciudată în ultima vreme, sugerând rute mult prea lungi și sărind peste unele stații de încărcare. Având în minte aceste lucruri, o îmbunătățire la sistemul de trafic din mașini ar fi mai mult decât binevenit.

Tesla to update Navigation system with better routing in heavy traffic, says Elon Musk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 66