Tesla va finanța producția de Model 3 cu o ofertă de bonduri

Pe măsură ce Tesla începe să dezvolte exponențial producția de Model 3, ea începe să caute și finanțare în valoare de 1,5 miliarde de dolari, în schimbul emisiei de bonduri. Compania se va folosi de rezultatul net din această perioadă pentru a întări și mai mult bilanțul său financiar în aceste vremuri în care se urmărește dezvoltarea rapidă a producției de Model 3, dar și pentru scopurile generale ale companiei.

Oferta de bonduri vine pe urmele Model 3 Delivery Event, care a provocat agitație printre jurnaliști. Tesla a primit apoi circa 1800 de rezervări pe zi pentru Model 3 ca urmare a evenimentului.

CEO-ul Elon Musk a declarat anterior că, compania sa va trece printr-un “mic iad” în următoarea perioadă, o referința clară la curba de producție a companiei și resursele necesare pentru a atinge volumul țintit.

Bondurile în valoare de 1,5 miliarde de dolari sunt văzute ca parte din curba de producție a Model 3. Această curbă, care prezintă un amestec de inovație, va permite companiei să exploreze cele mai eficiente căi pentru a produce automobilele, dar resursele și investițiile sunt de volum mare și sunt necesare încă de la început.

CNBC a raportat că Tesla deținea 3 miliarde de dolari bani gheață la finalul celui de-al doilea trimestru și este de așteptat ca profitul companiei să atingă 2 miliarde anul acesta. În general, proprietarii de rezervări pentru Model 3 și investitorii Tesla vor vedea această mișcare ca un semn bun, iar compania se pregătește să facă pași importanți în dezvoltarea exponențială a producției.

Pe măsură ce producția se dezvoltă, capitalul va permite companiei să atingă obiectivul ei impresionant de a produce 10.000 de unități din Model 3 pe săptămână în anul 2018. Acest lucru va conduce la o producție totală pe anul viitor în jurul a jumătate de milion de unități.

http://www.teslarati.com/model-3-production-billion-bond/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5