Tesla va livra primele Model 3 în decembrie

Proprietarii de rezervări pentru Tesla Model 3 care nu sunt angajați ai companiei încep să primească invitații pentru a-și configura vehiculele prin intermediul configuratorului online al companiei. Constructorul auto cu sediul în California a început să trimită invitații prin e-mail către proprietarii de rezervări, iar aceștia vor primi vehiculul în funcție de ordinea efectuării rezervărilor și locația către care trebuie livrat acesta.

Livrările de Model 3 vor fi prioritizate în general în funcție de geografie, începând cu proprietarii care sunt înregistrați în California, sau cei care vor primi mașina chiar la Fremont, a precizat compania Tesla într-un e-mail trimis în luna iulie către angajații care dețin rezervări pentru Model 3.

Cel mai recent e-mail, o surpriză din mai multe puncte de vedere, invită clienții obișnuiți ai Model 3 să înceapă să își configureze vehiculul, asta la doar câteva săptămâni după ce Elon Musk, CEO-ul companiei, a făcut declarații pe marginea provocărilor întâmpinate de companie în producția de baterii.

Și mai important este faptul că pe prima pagină a configuratorului online de Model 3 se precizează că vehiculele pot fi livrate în termen de 4 săptămâni de la comandă. Acest lucru înseamnă că primele livrări se vor efectua la finalul lunii decembrie pentru primii clienți, după care va urma un e-mail suplimentar, prin care compania îi va anunța pe aceștia privind actualizarea termenlor de livrare.

Nu par să existe diferențe între opțiunile din cofiguratorul folosit de angajații companiei și cel pe care îl acum clienții obișnuiți la dispoziție. Cumpărătorii au opțiunea de a alege dintr-un Model 3 din prima generație cu capabilități de autonomie sporită și opțiuni premium, sau să aștepte la coadă dacă optează pentru o versiune de bază în valoare de 35.000 de dolari, care are o dată estimată de începere a producției în prima jumătate a anului 2018. Cei care caută, spre exemplu, o variantă cu două motoare și tracțiune integrală vor trebui să aștepte până în primăvara anului viitor, potrivit mesajelor afișate de configurator.

Tesla invites Model 3 customers to order, December delivery for first cars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 85