Tesla vrea 1000 de Superchargers în China până la finalul anului

Tesla a postat un nou video care subliniază faptul că, compania urmărește să se extindă pe piața chineză, se angajează inclusiv să dețină 1000 de stații Supercharger până la finalul anului. Compania a vândut primul Model S în 2014, iar în numai trei ani de zile a livrat mii de exemplare din Model S și Model X. Ultimul videoclip al celor de la Tesla arată mărturiile șoferilor locali despre cum vehiculul lor Tesla le-a schimbat efectul asupra mediului, dar și experiența șofatului.

Un deținător de Model S din video spune că el este primul proprietar de Model S din Tibet. În Tibet nivelul poluării este redus, iar mașinile Tesla au emisii zero, precum și zero poluare fonică. Să conduci un Tesla în această regiune este ceva foarte profund. Pare că faci un lucru corect.

Alte mărturii au menționat schimbările pe care automobilul Tesla le-a adus în stilul lor de viață, de când a fost introdus pe piața chineză. Tesla a adus un nou concept privind felul în care mașinile ar trebui să fie construite. Dar este vorba și despre un nou stil de viață, ne spune un șofer din Shanghai.

Sunt deja sute de stații de încărcare de tip Supercharger în China continentală. Dar majoritatea acestora se află în regiunea de est, facilitând realizarea legăturilor dintre marile orașe precum Hong Kong și Shanghai, precum și cu capitala chineză, Beijing.

Planurile Tesla sunt în acord cu recentul angajament al guvernului chinez de a interzice toate vehiculele diesel sau pe benzină. Deși țara nu a prezentat deocamdată un program concret pentru retragerea acestora, este clar că cea mai mare piață auto din lume ne semnalează că este pregătită pentru electrificare.

http://www.teslarati.com/tesla-commits-1000-superchargers-china-end-2017/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 49