TeslaCon ar putea deveni Comic-Con-ul comunității Tesla

TeslaCon va sosi curând și are intenția de a deveni principalul loc de întâlnire pentru proprietari de Tesla, dar și entuziaști din domeniul vehiculelor electrice. Precum evenimentele Comic-Con ce au loc în San Diego, care au devenit unele dintre cele mai mari adunări culturale din lume, bazate pe pasiunea pentru benzi desenate și materiale science-fiction, TeslaCon va aduna o parte din cele mai celebre personalități Tesla de pe YouTube și experți din industria automobilelor electrice, într-un eveniment ce va dura 2 zile și va avea prima ediție pe data de 15 decembrie.

Condus de Ben Sullins de la Teslanomics, câștigător al Tesla Next Gen Roadster, conferința online TeslaCon va include presentări efectuate de Robert Llewellyn de la „Fully Charged”, Trevor Page de la Clubul Proprietarilor de Model 3, Zac & Jesse de la “Now You Know” și alți membri cunoscuți ai comunității Tesla.

În cadrul TeslaCon participanții vor fi inspirați de liderii comunităților Tesla și a celor de vehicule electrice. Oamenii vor putea să învețe tot ce este necesar pentru a obține cât mai mult dintr-un vehicul electric. Vor avea ocazia să participe la sesiuni live de întrebări și răspunsuri cu personalitățile lor favorite de pe YouTube și din online, spune Sullins despre motivele pentru care fanii ar vrea să participe la conferința online.

Abonamente pentru acces complet, vândute la un preț de 249 de dolari. Includ atât atelierele dinaintea conferinței propriu-zise, găzduite de EV Annex pentru noii proprietari de vehicule electrice și sesiuni de discursuri, fără a avea însă acces în zonele VIP. Fiecare abonament va asigura de asemenea participarea la o tombolă pentru un voucher-cadou de 500 de dolari pe site-ul EVAnnex.com și primele 50 de persoane înscrise primesc o carte intitulată “Cum să te pregătești pentru Model 3” sau o ramă specială pentru numerele de înmatriculare. Abonamentele VIP vor costa 399 de dolari și includ o oră în culise, cu acces la o parte din vorbitori, precum și tricouri gratis cu TeslaCon. Aceste abonamente vor fi vândute însă la maxim 10 persoane participante.

TeslaCon is coming and it could be the Comic-Con of the Tesla community

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =