TEST LA MC’D

 

  • A-picture-taken-on-January-22-2014-in-PMcDonald`s testează servicii de livrare în Germania

Este posibil ca burger-ul să fie livrat chiar la ușa consumatorului. McDonald`s testează într-un experiment pilot cum ar funcționa un serviciu de livrare pe teritoriul Germaniei. Dar serviciul nu va exista de la început pe tot teritoriul. În schimb vor exista teste locale în diferite zone ale republicii federale.

 

Lanțul de fast food, McDonald`s, testează în Germania un serviciu de livrare al produselor sale. Timp de trei zile, clienții ce se regăsesc în orașul Osnabrück au posibilitatea să comande burgerii acasă. District Managerul Frank Frommhold a declarat pentru Business Week că dacă noul serviciu va avea succes, acesta ar putea fi introdus în mod regulat în oferta restaurantelor.

 

În luna noiembrie serviciul a fost testat, dar a fost nevoie de mai mulți angajați care să proceseze comenzile. Iar următorul pas în extinderea acestui serviciu la nivelul Germaniei va fi implementarea acestuia la sediul McDonald`s din Munchen. Dar este posibili să apară și alte astfel de experimente locale după cel de la Osnabrück. Iar lanțul de restaurante fast-food testează și în alte țări livrarea la domiciliu a produselor.

 

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/fast-food-mcdonalds-testet-lieferservice-in-deutschland/9418210.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31