Teste de vaccin la J&J

AP731391717928

Teste de vaccin la J&J
Companiile farmaceutice trebuie să prezinte o serie de teste extinse până în stadiul în care medicamentele pot fi testate pe oameni. În cazul vaccinului Ebola, dezvoltat de Johnson&Johnson, s-ar putea face o excepție.

Există o licărire de speranță în lupta împotriva epidemiei de Ebola din Africa de Vest. Compania americană de produse farmaceutice și de consum, Johnson&Johnson vrea să înceapă testarea pentru un vaccin Ebola în ianuarie și ar putea avea aproximativ 250.000 de doze de vaccin potrivit proprilor declarații. Cu toate acestea, autoritățile de sănătate ar trebui să fie de acord.

În prezent, nu există nici un vaccin aprobat împotriva virusului mortal Ebola. Abordarea propusă de J&J împreună cu firma daneză Bavaria Nordic este o altă încercare în cursa pentru un vaccin care poate fi testat la om. Acest lucru este considerat o piatră de hotar esențială, pentru a afla dacă un medicament experimental va funcționa.

În studiile efectuate pe animale, precum maimuțe, vaccinul J&J s-a dovedit a fi cât mai sigur și eficient. Potrivit șefului pe cercetare de la J&J, Paul Stoffels, acest fapt este un indicator serios pentru faptul că vaccinul va funcționa și la oameni.

Autoritățile de sănătate necesită de obicei testări lungi înainte de testarea unui vaccin ce poate fi aplicat pe scară largă. Totuși oficialii Organizației Mondiale a Sănătății și guvernul ar putea convinge în acest caz de o încercare de vaccinare timpurie a personalului medical. Testele inițiale pe om ar fi permise.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/J-J-zieht-Test-von-Impfstoff-vor-article13824296.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =