Tetris la cinema

tetris-hat-suchtpotential

Tetris la cinema
Hitul Tetris este unul dintre cele mai vândute jocuri pe calculator din istorie. Acum, acesta va da numele unui film de acțiune, potrivit unui raport mass-media.

Clasicul joc Tetris va deveni film. Potrivit unui raport al Wall Street Journal, compania americană vrea să dezvolte numele către un film care să se bazeze pe joc. Este planificat un film grandios, epic, de tip science fiction, spune Ceo-ul Larry Kasanoff. Nu este un film în care să vedeți linii drepte rulând pe ecran. Nu este vorba despre forme geometrice. Acțiunea a fost deja stabilită, dar nu a fost ales un regizor.

Firma Threshold a mai făcut în trecut și alte filme după jocuri video, cum ar fi Mortal Kombat al firmei americane de software Midway.

Tetris este unul dintre cele mai de succes jocuri de calculator din istorie. Programatorul rus Alexei Paschitnow l-a creat în vara anului 1984. La un succes mondial a ajuns apoi odată ce compania de jocuri japoneză Nintendo l-a instalat pe fiecare consolă de jocuri Gameboy.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/netzwirtschaft/tetris-wird-zum-film-threshold-entertainment-arbeitet-daran-13182874.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 90