Texas Instruments se bazează pe cipuri auto

2014-07-21T165804Z-2008570304-GM1EA7M02LC01-RTRMADP-3-MARKETS-STOCKS

Texas Instruments se bazează pe cipuri auto
Pivotul strategic pare să fi meritat. Producătorul american de procesoare cu sediul la Dallas se axează tot mai mult pe electronice de control pentru inginerie industrială și auto. Iar acest lucru atrage vânzări și profituri.

Producătorul american de cipuri, Texas Instruments a beneficiat de cererea robustă de auto și industria rețelelor. Vânzările și profiturile au crescut în ultimul trimestru și vor crește și mai mult în trimestrul curent, anunță compania după închiderea piețelor bursiere din SUA.

Totul arată bine, piețele sunt bune, spuse Chief Financial Officer Kevin în luna martie. În al doilea trimestru, veniturile au crescut cu 8% la aproape 3,3 miliarde de dolari și profitul net a crescut cu 3%, până la 683 milioane de dolari, depășind așteptările analiștilor.

Pentru trimestrul curent, Grupul a declarat că veniturile se vor situa în gama 3,31 și 3,59 miliarde. Rezultatul pe acțiune este de așteptat să crească de la 62 de cenți în al doilea trimestru la 66 până la 76 de cenți.

Rezultatele solide și perspectivele promițătoare de pe piața de capital a declanșat reacții ce au părut inițial contradictorii. Investitorii mari au profitat de vestea bună pentru a  reveni înapoi la Texas Instruments.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Texas-Instruments-setzt-auf-Auto-Chips-article13269496.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70