The Boring Company a prezentat harta tunelurilor pentru Los Angeles

CEO-ul Tesla, Elon Musk – în același timp vizionar pentru The Boring Company, a publicat primele imagini a unei hărți propuse pentru tuneluri în Los Angeles. Două rute, codificate în roșu și albastru, dezvăluie prima fază a unui tunel de aproximativ 10 kilometri care urmărește să conecteze o zonă din Los Angeles de sediul central al SpaceX din Hawthorne, în apropierea localității Culver City, dar și o a doua fază, cu rute de extindere, care să se întindă până în regiunea metropolitană Los Angeles.

Prima rută, subliniată cu roșu pe harta The Boring Company, are scopul de a fi un test pentru acest concept și nu va fi folosită pentru transportul public, spune compania. The Boring Company a înaintat o aplicație pentru aviz de excavare. Tunelul din prima fază va fi folosit inițial pentru verificări ale logisticii de construcție, pentru testarea sistemelor, testarea măsurilor de siguranță, verificarea procedurilor de operare și demonstrații de orice fel.

Doar după testarea cu succes a primei rute a companiei, de către oficialii guvernamentali, The Boring Company o va face disponibilă pentru utilizare publică. Prima demonstrație a lui Musk a unui lift pentru automobile, care a coborât un Tesla Model S într-o intrare din tunel, a dezvăluit un sistem subteran de transport eficient din punct de vedere al costurilor. Antreprenorul american intenționează să construiască un sistem de transport cu mai multe straturi care va facilita călătoriile rapide pe distanțe lungi folosind patine electrice.

Prima fază a proiectului nu va fi destinată transportului public, până ce conceptul nu va fi declarat sigur în totalitate de către autoritățile regionale, administrația locală și centrală, precum și de specialiștii Boring Company. Ambiția lui Musk de a săpa tuneluri s-a materializat în The Boring Company, care a aplicat recent pentru un aviz care să permită săparea de tuneluri în terenul ce desparte SpaceX și Centrul de Design Tesla, o regiune unde compania a primit deja aprobare din partea Consiliului Local din Hawthorne pentru construcția unui tunel de test cu o lungime de puțin peste 3 kilometri.

https://www.teslarati.com/the-boring-company-tunnel-map-los-angeles-long-beach/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 49