The Void va deschide o nouă locație în Mall of America

Mall of America din Minnesota, cel mai mare mall din Statele Unite, va include curând și populara experiență în realitate virtuală, denumită “The Void”. Potrivit unui raport al Attractions Magazine, The Void va deschide la Mall of America una din experiențele sale de succes în VR, Star Wars: Secrets of the Empire, care a fost creată în parteneriat cu ILMxLAB de la Lucasfilm.

The Void combină spațiile fizice cu căștile VR wireless (prin intermediul unor PC-uri montate în rucsaci) și periferice cu urmărire pentru a crea un amestec fără compromis între lumea virutală și cea reală. Experiența Star Wars VR pune blastere în mâinile utilizatorului și permite unui număr de până la patru jucători să participe simultan.

The Void aduce un nou nivel de experiență imersivă și povestire în Mall of America, prin intermediul tehnologiilor sale de ultimă oră, spune heather Brechbill-Swilley, vice-președinte al departamentului de real estate și leasing. Acesta a mai adăugat că sunt foarte entuziasmați de faptul că vor putea oferi oaspeților șansa de a fi eroi în propriile lor aventuri, într-o varietate de universe îndrăgite prin intermediul modelului unic de atracție al The Void.

Acest eveniment marchează prima locație The Void din Midwest. Noi locații vor urma în viitorul apropiat printre care Atlanta, Austin, Hollywood, New York City, Philadelphia, Santa Monica și Washington D.C. Nu este încă foarte sigur când se va deschide unitatea din Mall of America, deși administratorii centrului de cumpărături spun că va avea loc curând.

https://www.roadtovr.com/void-open-new-location-mall-america-star-wars-vr-experience-coming-launch/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 10