Thyssenkrupp sărăbătorește un record de comenzi

Thyssenkrupp o duce mai bine decât era de așteptat. În al treilea trimestru valoarea comenzilor aproape că s-a dublat. Chiar și din punct de vedere operațional concernul merge bine datorită unor afaceri bune cu oțel. Iar acest lucru se vede și pe bursă.

Thyssenkrupp a crescut semnificativ în al treilea trimestru comercial în special mulțumită unor afaceri bune cu oțel, iar investitorii au fost surprinși în mod pozitiv. Numărul de comenzi primite arată optimist pentru următoarele trimestre, în aceste nouă luni concernul producător de oțel și tehnologie a înregistrat cel mai mare număr de comenzi de la instalarea în funcție a lui Heinrich Hiesinger, care este director executiv de peste șapte ani.

Pe bursă acțiunile concernului au crescut semnificativ. Din punct de vedere operațional lucrurile merg ceva mai bine decât așteptările, a spus un broker. Extrem de benefică a fost dezvoltarea afacerilor cu oțel, pe care cei de la Thyssenkrupp vor să o fuzioneze cu divizia concurentului Tata. Discuțiile sunt în desfășurare.

Investitorii care așteaptă noutăți legate de acest subiect, sunt însă dezamăgiți. Nu există nici un fel de progres, spune directorul financiar de la Thyssenkrupp, Guido Kerkhoff. La fel ca anterior, Tata trebuie să găsească o soluție pentru obligațiile de plată a pensiilor din Marea Britanie. Pe lângă Tata, compania are discuții și cu alte părți interesate, pentru consolidarea afacerilor europene cu oțel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Thyssenkrupp-feiert-Auftragsrekord-article19977894.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 68