Thyssenkrupp ia în considerare restructurarea

648785f28c1c30e46109e072d6306057

Thyssenkrupp lucrează încă la comanda pierdută de submarine pentru Australia. Concernul german vrea acum să schimbe complet înfățișarea diviziei de șantiere navale (TKMS). Se va lucra și la ameliorarea situației comenzilor.

Thysenkrupp are în vedere restructurarea diviziei sale de șantiere navale după pierderea comenzii pentru submarine din partea Australiei. Se verifică în prezent dacă Thyssenkrupp Marine Systems (TKMS) este bine definită din punct de vedere structural și dacă se poate majora nivelul de performanță al companiei. În prezent divizia deține circa 3500 de angajați la care se adaugă 600 de angajați pe perioadă determinată.

Concernul membru DAX reacționează astfel la un raport al Welt am Sonntag, care a citat informația dintr-un comunicat al conducerii TKMS către angajații companiei. Situația modificată a comenzilor și în consecință prăbușirea gradului de ocupare a companiei au adus în ultimii ani provocări majore pentru aceasta, se spune în ziar. Situația afectează pe toată lumea, iar fiecare angajat ca fi compensat, indiferent de deciziile ce se vor lua.

Thyssenkrupp a explicat la cerere că există deja considerații inițiale cu privire la verificările structurale efectuate asupra companiei. Acestea se regăsesc însă într-un stadiu incipient. TKMS se concentrează în prezent pe submarinele și vasele aflate deja în construcție, precum și pe atragerea de noi comenzi. Presiunea pentru finalizare submarinelor este în prezent foarte ridicată.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Thyssenkrupp-prueft-Umbau-article17866496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 50