Time Warner prezintă cifre puternice

f5b9bab0ade53e50bb8a7c3c204a2ec1

La Time Warner buzunarele sunt pline. Înaintea preluării de către gigantul telecom AT&T, concernul media prezintă cifre trimestriale peste așteptări. În aproape toate diviziile rezultatele sunt pozitive.

Mulțumită unor hit-uri cinematografice precum “Suicide Squad”, popularelor seriale TV și a afacerilor tot mai bune cu știri despre campania electorală din SUA, concernul media Time Warner câștigă bani frumoși înaintea preluării sale de către AT&T. Compania a majorat de asemenea perspectiva pentru anul comercial curent, după ce cifrele pentru trimestrul al treilea au fost peste așteptări.

Vânzările au urcat și ele în comparație cu anul precedent cu circa nouă procente pentru un total de 7,2 miliarde de dolari, după cum anunță reprezentanții concernului. Excedentul a crescut de la 1 la 1,5 miliarde de dolari. Rezultatul a depășit semnificativ prognozele analiștilor. Time Warner și-a majorat prognoza și prevede pentru anul 2016 un profit ajustat între 5,73 și 5,83 de dolari pe acțiune.

În aproape toate diviziile veniturile au fost substanțiale, studioul de film Warner Bros a înregistrat un plus al vânzărilor de șapte procente, televiziunea HBO împreună cu serialul “Game of Thrones” au înregistrat o creștere de patru procente. Subsidiara Turner a crescut cu nouă procente, fiind compania care administrează televiziunea de top CNN care profită de asemenea de pe urma campaniei electorale din SUA sau rețeaua TNT, cei care difuzează serialul “The Big Bang Theory”.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Time-Warner-liefert-starke-Zahlen-article18991766.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 54 =