TIRIAC LA DEBRECEN

02-f3_01_b6173d205dTIRIAC LA DEBRECEN SAU ORADEA CEA SCURTA 

In 2009 un avion Galaxy 200 care îl transporta pe Ion Ion Ţiriac şi alţi invitaţi a ieşit de pe pista Aeroportului Oradea, fapt ce a determinat ca de 4 ani oaspeţii magnatului sa ajunga în Bihor prin Ungaria, via aeroportul din Debrecen.

Ion Ţiriac organizează partidele de vânătoare de la Balc din anul 2005  desigur ca o relaxare dupa afaceri si nu oriunde,ci intr-un un climat propice de a a mai lega una alta ca afaceri. În fiecare iarnă, în luna ianuarie, la Balc ajung zeci de vânători, prieteni de-ai omului de afaceri. Este vorba despre oameni politici sau oameni de afaceri. Printre cele mai cunoscute figuri se numără Wolfgang Porsche, primarul din Monte Carlo sau prinţul Dimitrie Sturza.

Domeniul de la Balc a fost concesionat de Ion Ţiriac în anul 2002, iar contractul cu statul român expiră în anul 2015. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor examineaza fiecare porc mistreţ ucis la Balc, pentru a evita izbucnirea unor focare de trichineloză şi pestă porcină. Apărătorii drepturilor animalelor, din România, Austria, Marea Britanie, Germania şi Olanda, de la Vier Pfoten, i-au cerut lui Ion Ţiriac să ţintească mingea, nu mistreţul, adică să socializeze jucând tenis-oricum mingea e in terenul lui, si mistretii, la fel, la Balc-:)…

——————————————————————————————————————————————————————————-

Smile01-1dg3fzc…………..sa zambim totusi cu dl ION TIRIAC (IT)………..

Se duce Ion Tiriac la o galerie de arta din Londra. Ii place un tablou si vrea sa-l cumpere. Il intreaba pe vanzator cat costa.
V: 200.000 $
IT: …. bine, dar e prea scump!
V: Dar pentru dumneavoastra, ca este o onoare sa va avem in magazin, o sa vi-l las la 150.000.
Flatat, Tiriac isi zise in gandul lui: ce bine ca sunt cunoscut.
IT: Trimite-mi-l la hotel.
V: Sigur. Pe ce nume?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 85