Titanic VR ajunge în final pe PC

Ultimul proiect de la dezvoltatorul VR al lui Apollo 11, Immersive VR Education, Titanic s-a aflat în Early Access de la finalul anului trecut dar versiunea completă a aplicației va sosi în final pe data de 16 august pe Oculus Rift și HTC Vive.

Mult-așteptata versiune pentru PSVR va avea nevoie de ceva mai mult timp, a explicat dezvoltatorul pe Twitter, trecând în prezent prin procesul de QA de la Sony. Jocul poate fi jucat și fără o cască VR. Urmăriți trailerul pentru mai multe detalii.

Experiența plasează jucătorul la bordul legendarului vas, ce a fost o navă de linie pentru pasageri care s-a scufundat acum peste 100 de ani lovind un iceberg în prima sa călătorie. Jocul permite utilizatorului să investigheze epava ce a rămas în urmă. În timp ce nava în sine a fost recreată digital într-un detaliu de neconceput, aceasta nu este o simplă aplicație VR de călătorie.

În schimb, oferă o experiență completă compusă din povestiri pline de detalii în care eroul joacă rolul unui doctor care explorează epava de pe fundul oceanului. În altă secțiune a pachetului pe nume Lifeboat 6 (care va fi adăugată înainte de lansare), jucătorul va călători în timp pentru a retrăi live tragicele evenimente de la scufundare.

În această secțiune animată, jucătorul urmărește familia Matthew pe măsură ce încearcă să scape de pe vasul compromis. Scena a fost creată pe baza unor mărturii de la fața locului. Per total, Immersive VR spune că ar trebui să ne putem bucura de circa șase ore de conținut. Din păcate, nu putem confirma faptul că Leonardo DiCaprio va apărea în această aplicație.

https://uploadvr.com/titanic-vr-finally-hits-pc-next-week-psvr-soon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 88