TOAST,DHL,MUSTATA

Snapshot 2013-09-03 22-15-18TOASTMASTERS,DHL,MUSTATA,LDIR

Oradea Toastmasters a fost pentru mine,o expierenta interesanta, la prima intilnire, si a devenit mai atractiva ulterior-de ce? -simplu oamenii invata sa vorbeasca in public. Eu am vazut pentru mediul de afaceri, o oportunitate in a se forma viitorii sales manageri in stare sa ma convinga sa cumpar de la ei  chiar si o macara rulanta care se cauta de numa,.. numa. In seara aceasta, vor  lansa Proiect 100 de la ora 19:15, la Sala Paladium din Hotelul Continental Forum din Oradea. Proiectul  se doreste să răspundă unor nevoi strigente ca, explorarea, avansarea, comunicarea, conducerea-mergeti diseara si nu veti regreta.

Tot azi la Camera de comert BIHOR , DHL, va invita sa va inscrieti (azi fiind ultima zi) la o actiune ce o organizeaza cu scopul de a ne aduce la cunostinta ultimele noutati in dezvoltarea afacerilor dar si cazul unui investitor in Bihor.Detalii aici.

Curățenia generală în aer liber, aflata la a patra editie, Let’s Do It Romania (LDIR), va fi în 28 septembrie. Actiunea cuprinde mai multe proiecte precum, „Şcoala mea e ECO”, „Şcoala mea verde”, „Împarte carte”, „Let’s Bike It” şi „Let’s Train It”. Sunt asteptate la munca, instituții, indiferent că sunt şcoli, licee, universităţi sau autorităţi, se spune in comunicat.
O problema pe de-a dreptul fundamentala s-a rezolvat o data cu revenirea la munca a domnului primar oradean.Probabil auzind reclama cu succesul mustaciosilor la  o retea de bricolaj multinationala, domnia sa, nu a dorit sa se implice si prin urmare a renuntat,…la mustata…desigur, aceasta asociata si cu sloganul din imagine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 59 =