Toate lacunele de semnal să fie eliminate până în 2018

dobrindt

Toate lacunele de semnal să fie eliminate până în 2018

O conversație importantă, un e-mail urgent de trimis și dintr-o dată nimic: În mijlocul urgenței, semnalul dispare fără urmă. Lacune în acoperirea cu semnal al operatorilor de telecomunicații, pe teren sau pe traseul căii ferate creează situații nedorite pentru oricine, dar acestea vor fi curând de domeniul trecutului.

Enervantele lacune de semnal la telefonul mobil ar trebui în aproximativ trei ani să fie ceva de domeniul trecutului, potrivit ministrului german al transporturilor, Alexander Dobrindt.

Companiile ce vor cumpăra începând de miercuri, prin licitație, frecvențe radio mobile, sunt obligate să investească în rețele și să furnizeze zonelor rurale, căilor ferate și austrăzilor internet de mare viteză, raportează Bild am Sonntag citând din spusele ministrului. Obiectivul este clar. Până în anul 2018 toate lacunele și zonele moarte din Germania vor trebui acoperite.

Începând de miercuri, Agenția Federală a Rețelelor de la Mainz va vinde un pachet de frecvențe radio mobile. Astfel că se deschid și frecvențele din domeniul 700 de Megahertzi, care sunt utilizate în prezent doar de emisiile radio. Acest spectru va fi cedat treptat către operatorii de comunicații mobile pentru că emisia DVB-T va fi convertită pe următorul standard DVB-T2. Licitațiile pentru frecvență fac parte din planurile guvernului de a ajuta transmisia internetului rapid prin linii fixe și mobile. Ofertanții pentru licitația de la Mainz sunt Deutsche Telekom, Vodafone și Telefónica (E-Plus și O2).

Dobrindt a declarat că vor curge miliarde de euro de la următoarea licitație, ce vor fi utilizate pentru extinderea rețelelor de bandă largă. Acesta se aștepată la un concurs plin de viață și venituri de miliarde.

Licitația este o setare importantă a cursului pentru companii. Este vorba despre care ofertant va putea la sfârșit să își facă oferta mai atractivă pentru clienți, prin adăugarea noilor frecvențe.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/2018-sind-alle-Funkloecher-geschlossen-article15163276.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 61