Tom Cruise a confirmat că va exista o continuare la “Top Gun”

Actorul american Tom Cruise a confirmat miercuri că va exista o continuare la “Top Gun”, succesul mondial care i-a lansat cariera în 1986, informează AFP.

Zvonurile vorbeau deja de mai mulți ani despre un “Top Gun 2”, la care ar fi lucrat regizorul filmului original, britanicul Tony Scott, atunci când acesta s-a sinucis în 2012.

Aflat în Australia pentru a promova “The Mummy”, Cruise a confirmat în cele din urmă vestea la o emisiune de dimineață de pe Channel Seven.

“Da, este adevărat”, a declarat actorul atunci când a fost întrebat dacă va exista o continuare la “Top Gun”. “Voi începe probabil filmările anul viitor”, a adăugat Cruise.

De altfel, Jerry Bruckheimer, producătorul “Top Gun”, a alimentat la rândul său zvonurile postând pe Twitter în ianuarie 2016 o imagine cu el și Cruise, însoțită de mesajul “Înapoi dintr-un weekend la New Orleans pentru a-l vedea pe vechiul meu prieten @TomCruise și a discuta puțin despre Top Gun 2”.

Just got back from a weekend in New Orleans to see my old friend @TomCruise and discuss a little Top Gun 2. pic.twitter.com/vA2xK7S7JS

— ; JERRY BRUCKHEIMER (@BRUCKHEIMERJB) January 26, 2016

În pofida unei primiri însoțite de critici, “Top Gun”, din a cărei distribuție au mai făcut parte Val Kilmer, Kelly McGillis, Meg Ryan și Tim Robbins, s-a bucurat de un succes imens, cu încasări de 345 de milioane în întreaga lume, dintre care peste 176 de milioane în America de Nord.

În film, Tom Cruise îl interpretează pe Pete “Maverick” Mitchell, un pilot pasionat al Marinei SUA, care se îndrăgostește de instructoarea sa (Kelly McGillis) pe melodia “Take My Breath Away” și se află în competiție cu un alt pilot, Tom “Iceman” Kazanski (Val Kilmer), la prestigioasa școală de pilotaj Top Gun.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Dana Purgaru, editor online: Gabriela Badea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 18