Toshiba investeşte 1,9 miliarde de dolari pe an, în divizia de chip-uri

toshiba-logo

Toshiba investeşte 1,9 miliarde de dolari pe an, în divizia de chip-uri
Gigantul IT japonez, Toshiba va investi aproximativ 1,9 miliarde de dolari pe an în divizia de chip-uri, anunţă directorul executiv, Hisao Tanaka.

Tanaka a declarat, de asemenea, că Toshiba a căutat un profit operațional de peste 200 de miliarde de yeni ( 1,9 miliarde de dolari),pentru anul curent, care se încheie pe 31 martie 2015, a raportat Reuters. Tanaka, vorbind la deschiderea fabricii de chip-uri, in vestul Japoniei, a anunţat că, o creștere a vânzărilor și a profitului în divizia de semiconductori Toshiba a fost o prioritate mai mare decât aceea de a deveni lider pe piața cihip-urilor de memorie flash NAND. Rivalul, Samsung Electronics este lider de piață.

Profiturile Toshiba în perioada aprilie-iunie a crescut cu 57% , la 39.5 miliarde de yeni, cel mai mare din istoria s-a pentru primul trimestru fiscal, dar această cifră a ratat prognoza medie de 44.9 miliarde de yeni, a celor sapte analiști intervievați de Thomson Reuters StarMine. Profitul în divizia dispozitivelor electronice Toshiba, a scazut cu 27% , la 36.6 miliarde de yeni în timpul trimestrului.
http://www.ibtimes.co.uk/toshiba-invest-1-9bn-year-chip-business-says-ceo-hisao-tanaka-1464663

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 33