TOYOTA CHIAMA PESTE DOUA MILIOANE DE MASINI

2-format14

2,27 milioane de mașini rechemate
Toyota recheamă din nou mașini. La nivel mondial 2,27 milioane de autovehicule ar putea avea probleme cu sistemul de aribag-uri, se teme compania. Aceste probleme pot provoca incendii sau aduce leziuni pasagerilor.

Constructorul auto japonez Toyota a ordonat din nou ca milioane de vehicule la nivel mondial să se întoarcă în service. Din cauza unei probleme cu sistemul de airbag-uri 2,27 de milioane de vehicule sunt verificate, a declarat miercuri compania la Tokyo. Sunt afectate 20 de modele de autovehicule Toyota, inclusiv Corolla și Yaris. Din cauza unui defect în containerul airbag-ului, acesta ar putea provoca un incendiu sau leziuni pasagerilor. Un client din Japonia s-a plâns că scaunul pasagerului a luat parțial foc, a declarat un purtător de cuvânt din Japonia. Nu s-au raportat până în prezent leziuni grave ca urmare a accidentelor legate direct de această problemă.

Toyota a rechemat în ultimele două luni un total de nouă milioane de mașini înapoi în service. În aprilie grupul a concernul a rechemat peste 6,4 milioane de autoturisme, din cauze unei serii de probleme tehnice. Între 2009 și 2011, Toyota a rechemat aproximativ 12 milioane de mașini la nivel mondial după ce au fost semnalate probleme la pedala de accelerație, după ce s-au petrecut o serie de accidente mortale. Toyota a declarat la momentul respectiv că, covorașele de cauciuc din mașini alunecau sub pedale, iar eroare era corectată. Aici, producătorul auto a ascuns, de fapt, că a existat o problemă reală la pedalele de accelerație.

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/airbag-funktioniert-nicht-wie-er-soll-toyota-ruft-2-27-millionen-autos-zurueck/10020892.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 5