Toyota dă afară toți comercianții de mașini noi

36185368

Toyota dă afară toți comercianții de mașini noi

Toyota este lider mondial pe piața de automobile. În Germania producătorul japonez nu reușește să pună piciorul în prag. Cota de piață scade semnificativ, chiar și pentru anul 2014. O restructurare radicală în întreprindere va aduce însă o schimbare.

Liderul mondial pe piața de automobile, Toyota, vrea să contracareze trendul negativ a cotei de piață în scădere pe piața din Germania cu o restructurare radicală a afacerii. Companii a făcut cunoscut faptul că toți cei fix 500 de comercianți de mașini noi își vor pierde contractele începând cu data de 31 mai 2016. De la 1 iunie 2016 compania dorește să formeze o rețea puternică, spune purtătorul de cuvânt de la Toyota Germania, Thomas Schalberger, pentru Auotmobilwoche. Toți partenerii pe automobile noi au primit o scriere corespunzătoare de terminare a contractului, spune Schalberger.

Concedierea lor este însoțită în același timp de un nou proiect de contract de colaborare pentru comercializarea de automobile noi. Dar nu toți din cei 500 de parteneri comerciali din Germania au primit acest proiect. Scopul este ca Toyota din vara anului 2016 să pună la dispoziție alte 400 de noi birouri de vânzări pe teritoriul Germaniei. Schalberger a declarat că se dorește ca obiectiv general o profitabilitate mai mare pe fiecare centru de vânzări.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Toyota-kuendigt-allen-Neuwagen-Haendlern-article15035696.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2