Toyota şi-a anunţat planurile pentru noul Lexus

images

Toyota şi-a anunţat planurile pentru noul Lexus care va fi construit la centrala din Motomachi
Toyota Motor Corp va începe producţia masinilor sale de lux din brandul Lexus la fabrica din Motomachi în Japonia, în august, a declarat, joi compania, menţionând că extinde baza de producție în încercarea de a stimula atât vânzările, cât și statutul brandului la nivel global.
Președintele Toyota, Akio Toyoda, spune că brandul Lexus, care datează de 25 de ani se află sub supravegherea lui de anul trecut și a promis să-l facă o marcă premium recunoscută la nivel mondial. În prezent, aproximativ jumătate din vânzările la nivel mondial Lexus “sunt realizate în Statele Unite ale Americii.

Toyota va muta producția sedan GS din fabrica Tahara, în centrul Japoniei, în Motomachi în timp ce la uzina Tahara va începe fabricarea unui nou model, a declarat purtătorul de cuvânt al Ryo Sakai. Toyota produce în prezent vehicule Lexus la fabricile din Tahara și Miyata, precum și la uzina din Ontario, Canada. Acesta va începe, de asemenea, producţia Lexus la uzina Kentucky, în Statele Unite, din vara anului 2015. Toyota, cel mai mare producator de autovehicule din lume, a vandut 523,000 de vehicule Lexus în 2013, în creștere cu 10 la suta fata de anul anterior.
http://uk.reuters.com/article/2014/07/03/uk-toyota-lexus-idUKKBN0F814A20140703

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 26