Traficul feroviar german revine la normal

51600603

Traficul feroviar german revine la normal
Greva de avertizare a mecanicilor de locomotivă din întreaga țară a trecut, traficul feroviar este mai mult sau mai puțin normal, cel puțin deocamdată. Mai apar ocazional probleme în rutele de distanțe lungi și traficul regional. Mai multe greve ar pute urma curând.

După greva de avertizare la nivel național în compania germană a căilor ferate, traficul feroviar se va normaliza  cât mai mult posibil. Ocazional totuși, se poate ajunge în cursul zilei de asemenea la mici întârzieri, a declarat un purtător de cuvânt al căilor ferate. În domeniul transporturilor pe distanțe lungi ar putea fi de așteptat eșecuri parțiale în număr mic, precum unele trenuri să nu sosească la timp. În special în landul Baden-Wurttemberg ar putea exista restricții în traficul regional.

Mecanicii de locomotivă din Germania, constituiți într-o uniune, au respins din nou în cursul zilei de luni oferta tarifară a companiei căilor ferate și a cerut membrilor săi o grevă la nivel național de trei ore pentru trnasportul de marfă și pasageri, cu avertizare prealabilă. 90% din trenurile de marfă sau de pasageri au avut întârzieri sau staționări, așa cum a anunțat GDL. Membri au demonstrat încă o dată că au obosit să lucreze ore suplimentare și apoi să le fie călcate în picioare interesele lor legitime. Delcarația aparține lui Claus Weselsky într-un comunicat de presă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahnverkehr-normalisiert-sich-nach-Streik-article13529901.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 39