Trailerul filmului ‘Avengers: Infinity War’ triumfă online cu 37 de milioane de vizualizări în doar 9 orede la postare

Primul trailer al noului film ‘Avengers: Infinity War’ a triumfat pe internet cu 37 de milioane de vizualizări, pe contul de Facebook al Marvel Studios, în primele nouă ore de la postare, relatează EFE.

‘Avengers: Infinity War’ îi unește în același film pe toți supereroii din producțiile cinematografice adaptate după universul Marvel și va avea premiera în mai 2018.

Filmul regizat de frații Joe și Anthony Russo aspiră să devină culminarea ambițiosului proiect al acestui studio, cu supereroi ale căror destine se intersectează, din care a prezentat deja un fragment în cadrul târgului D23 din iulie.

În noul film apar personajele din saga ‘The Avengers’, precum Iron Man, Thor, Hulk sau Captain America, printre alții, alături de cei din ‘Guardians of the Galaxy’ (în frunte cu Chris Pratt și Zoe Saldańa), care îi vor înfrunta pe temutul Thanos, interpretat de Josh Brolin.

‘Avengers: Infinity War’ este al treilea episod din această serie, care a început cu ‘The Avengers’ (2012) și a continuat cu ‘Avengers: Age of Ultron’ (2015). Saga va avea și o a patra continuare care fi lansată în 2019.

The Avengers’ și ‘Avengers: Age of Ultron’ se numără printre cele zece filme cu cele mai mari încasări din istorie pe plan internațional cu 1,520 de miliarde și respectiv 1,405 de miliarde de dolari, potrivit portalului de specialitate Box Office Mojo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 31 =