Trainer oradean, recrutat de americani pentru 3-4 ani

point event ian 2015

In al doilea an de existenta, POINT EVENT ne-a obisnuit cu eleganta si claritate in organizarea de evenimente corporative dar si sociale cu  interes dezvoltat pe o paleta de teme diversificate.

Avandu-l ca partener pe trainerul IONUT BREB, formator bihorean binecunoscut, POINT EVENT, ne invita la un ultim seminar pe tema succesului prin personalitatea proprie, ale carui detalii le aveti mai jos.

Avem privilegiul unui nou inceput. Entuziasmul este mare, planurile si obiectivele sunt stabilite probabil. Cu alte cuvinte “fierul e cald”! Te invit sa-l “batem” acum cat este cald si sa iti asiguri un start de invingator in acest 2015!

Acum ai ocazia sa participi la ultima editie a acestui eveniment. Este ultima editie deoarece la inceputul lunii Februarie va avea loc relocarea trainerului (Ionut Breb) pentru o perioada de cel putin 3 – 4 ani in afara Romaniei (SUA).

Fiind ultima editie, ne pregatim sa oferim participantilor cea mai buna experienta pe care o pot avea. Vom explora cu multa curiozitate straturile personalitatilor si comportamentului nostru, vom folosi instrumente validate stiintific pentru a ne cunoaste mai bine si vom desprinde strategii si lucruri practice pentru succesul nostru.

——————————————————————————————————————-

Ionut_Breb

Ionut Breb este trainer, consultant si speaker cu experienta in marketing, antreprenoriat si dezvoltare personala. Studiile si certificarile formale obtinute in domeniul managementului si dreptului au fost dublate de permanenta experienta practica accumulata atat in propria afacere cat si in alte organizatii. Primul job l-a obtinut la 13 ani datorita spiritului sau proactiv si abilitatilor de persuasiune. In timpul liceului a initiat si condus un magazin de telefoane mobile iar mai apoi a intrat in domeniul asigurarilor ca si broker. Ultimii ani a fost implicat in proiecte nationale si internationale in domeniul consultantei in management, proiectelor de vanzari, start-up-urilor, cercetarilor de piata si atragere de investitori straini. In prezent Ionut este CEO al Breb Consulting si consultant in cadrul companiei Solutii Avansate. In rolul de speaker sustine prelegeri pe teme precum antreprenoriat, dezvoltare personala si motivare in cadrul cursurilor de Educatie Antreprenoriala pentru liceeni si expuneri pe tema Comportamentului Organizational in cadrul cursurilor Facultatii de Management Griffiths. Este vocea din spatele cartii audio Afaceri de Familie si se afla in procesul scrierii propriilor carti pe subiecte precum dezvoltarea personala si profesionala, si vanzari.

Breb Consulting are ca slogan călăzutitor “Creștem veniturile și scădem costurile”. Am pus bazele acestei afaceri în timpul studenției când la un interviu de angajare, recrutorii (antreprenorii) mi-au propus să nu ocup funcția de reprezentant vânzări ci business development executive! Au urmat zeci de proiecte și clienți pe care i-am deservit împreună cu echipa noastră prin servicii de:

* Training – Vânzări / Comunicare / Management / Cultură organizațională / Leadereship

* Programe personalizate de consultanță și implementare în management

* Planuri de afaceri și marketing

* Recrutare

* Cercetări de piață și studii de fezabilitate în vederea investițiilor

 

Ionuț Breb poate fi contactat la wbreb@me.com

——————————————————————————————————————————————–

10417612_523675777770806_4377522461659804408_n10403669_1529083557344082_8390511920474192400_n

Point Event – We reach your points of interest!

Point Event este unul dintre cei mai agili jucători din piața evenimentelor sociale și de specialitatea din județul Bihor. Debutul l-a avut în 19 Decembrie 2013 prin evenimentul emblematic Dăruirea ca mod de viață.

Point Event vă poate ajuta în organizarea evenimentelor:

* Corporate

* Business & Networking Open

* Seminarii și traininguri open

* Evenimente de interes public (lansare produs / carte / servicii etc)

Dacă ai un eveniment de organizat ori cauți o modalitate sigură de-ați face numele cunoscut scrie-ne la: point.event.consulting@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =