Transportul feroviar de pasageri din Germania afectat

Bahn

Cerințele GDL sunt utopice
Transportul feroviar de pasageri din Germania va fi afectat din nou săptămâna viitoare de întârzieri și anulări. Reprezentantul căilor ferate Weber se arată în continuare tare pe poziție privind litigiul privind acordurile tarifare. Conducătorul uniunii mecanicilor va anunța acum ce îi aștepată pe cei ce călătoresc cu trenul.

Reprezentantul căilor ferate pe probleme de personal, Ulrich Weber nu vrea să meargă pe mâna cerințelor uniunii mecanicilor, în ciuda amenințărilor cu greva. GDL a cerut măriri salariale cu cinci procente, o reducere a săptămâni de lucru la 37 de ore și programe mai bune de reformă. Weber susține pentru o publicație germană că aceste cerințe sunt utopice și imposibil de realizat.

Calea ferată rămâne însă pregătită să negocieze. Weber își oferă disponibilitatea de a sta la masa negocierilor. Dacă GDL se decide să facă grevă, el speră că uniunea acestora îi va pune în lumină proastă față de clienți. Membrii GDL au votat într-un tur de scrutin în proporție de 91% în favoarea declanșării grevei.

Șeful Uniunii va lansa în curând o declarație prin care se va spune dacă greva începe sau nu.
Un punct central al conflictului este cererea GDL ca pe viitor să reprezinte, pe lângă mecanicii de locomotivă și mecanicii de manevră.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-faehrt-harten-Streikkurs-article13723986.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4