Tratarea cancerului se confruntă cu o schimbare radicală

55312990

Industria farmaceutică face progrese

În lupta împotriva cancerului există și progrese. Industria farmaceutică investește bani în domeniul cercetării. Dintr-un motiv bun, domeniul este considerat ca fiind o piață de miliarde de dolari. De asemenea, o companie germană vrea să participe și își aduce un partener puternic.

Jurnalul științific american “Science” a evaluat imunoterapia cancerului din 2013 ca fiind descoperirea științifică a anului. Acum abordarea este considerată unul dintre cele mai promițătoare domenii ale cercetării cancerului. O adevărată cursă pentru supremație pentru această piață de miliarde de dolari tocmai a izbucnit în industria farmaceutică.

Fiecare mare companie farmaceutică construiește acum un portofoliu de imunitate. Acesta trebuie să fie prezent, spune Dirk Jäger, directorul pentru medicină oncologică din Centrul Național pentru Boli Tumorale din Heidelberg. Chiar și acele companii care au folosit sau care s-au axat în mod tradițional pe alte clase de substanțe se gândesc acum să se transforme foarte rapid și în mod semnificativ, încercând în prezent să construiască un pilon în acest domeniu. La nivel mondial o mână de medicamente sunt deja permise.

Noile medicamente imunoterapeutice au rolul de a activa sistemul imunitare uman în așa fel încât acesta să identifice și să distrugă celule canceroase.

Tratarea cancerului se confruntă cu o schimbare radicală, adaugă entuziasmat Jäger. Dar acesta este dezamăgit de faptul că mare parte dintre pacienți nu profită de acest lucru. În studiu se vorbește despre faptul că fix 20% dintre pacienții de canceri pulmonar ar beneficia deja de imunoterapie, la cancerul de piele procentul înregistrat este estimat între 25% și 50%, în funcție de felul în care sunt combinate medicamentele.

http://www.teleboerse.de/analysen/Pharmabranche-liefert-sich-Wettrennen-article15431476.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1