Treasure Hunt cu monede virtuale gratuite și realitate augmentată

Indiferent care este opiinia dumneavoastră cu privire la longevitatea cripto-monedelor, nu puteți nega faptul că valul relativ recent de bunuri digitale a devenit tot mai popular. Branduri specifice, precum Bitcoin sau Litecoin, au avut un impact semnificativ asupra afacerilor moderne, oferind o metodă de plată nouă, interesantă dar în același timp misterioasă.

Folosind o aplicație care transformă tranzacțiile cu criptomonede într-o experiență ușor de învățat și distractivă, Aircoins Corp urmărește să atragă utilizatorii amatori către o piață aflată în creștere. Disponibilă pe magazinele de aplicații sub denumirea de Aircoins, noua aplicație de smartphone transformă tranzacțiile de cripto monede de mică valoare într-un treasure hunt distractiv cu realitate augmentată în care utilizatorii pot să caute și să colecționeze monede gratuite.

Echipa de lansare Aircoins va plasa milioane de monede virtuale în diferite locații, de la mall-uri și concerte la cazino-uri sau diferite alte evenimente. Existând ca și bunuri digitale descentralizate pe rețeaua privată de blockchain, fondurile colectate sunt stocate într-un portofel digital pentru ca utilizatorii să le poată accesa în mod privat la orice oră.

Domnul Emal Safi, CEO al Aircoins Corp, a declarat într-o conferință oficială de presă că speră la crearea celui mai mare cloud de AR din lume, care va conține informații de la diferite sisteme care sunt disponibile, pentru a oferi utilizatorilor informații în timp real pe baza locației geografice, oriunde, oricând. Creatorii au deja zeci de parteneri care caută să integreze AltCoins în platforma lor de blockchain securizat și medii de gaming. Creatorii se așteaptă ca aplicația să se descurce foarte bine pe toate piețele. Majoritatea oamenilor au auzit despre criptomonede și Bitcoin.

https://vrscout.com/news/free-aircoins-ar-treasure-hunt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9