TRECU MINI VACANTA

Snapshot 2013-08-18 20-20-28TRECU SI MINIVACANTA DE SF MARIA

Ce am avut in aceasta perioada, as putea spune ca in principiu liniste, dar cateva ecouri totusi s-au produs cu efecte in prelungire, dupa anumite evenimente. Termenul sportiv anterior il asociez cu actiunea care l-a adus pe GICA HAGI in Oradea, in sensul ca la masa festiva de dupa meci, caracterul caritabil al  actiunii si-a atins scopul.O binecunoscuta personalitate oradeana, pasionat de fotbal dar si castigator al topulului brandurilor bihorene, Dl. IOAN GOVOREANU, a contribuit semnificativ la fondul destinat bolilor de cancer infantil, cu 20.000 lei prin adjudecarea tricoului cu nr. 10, care stim cu totii al cui este.Si daca tot vorbim de Hagi, trebuie mentionat un articol superb pe FIFA despre regele nostru in fotbal, citibil aici.

Despre alti regi si rudele lor ,sa auzim numai de bine.

Vineri, in liberul bugetar si nu numai, Centrul Euroregional de Intervenţie Cardio-Vasculară Invazivă „Viva Anima” din Oradea, a fost deschis in stil romanesc, DOAMNE, ce imi doresc sa vad un obiectiv facut din tot felul de fonduri cum e si acesta ca primim cu totii un comunicat, ca investitia x a intrat in functiune de ieri, si punct, si nu ca s-a oficiat deschiderea in prezenta  a nu stiu cui,si nu stiu cine, samd.Greu va fi.

ITM a verificat cca 20 de angajatori, verificari finalizate cu amenzi de 75 mil lei vechi, pentru deficiente privind repausul săptămânal şi munca suplimentară,neacordarea drepturilor salariale şi neîntocmirea actelor de modificare a contractelor individuale de muncă, ne-a informat dl.Marius Rotar inspectorul sef al ITM.

Cristian Buşoi, seful CNAS a afirmat că distribuirea cardurilor de sănătate, circa 7,4 mil care vor fi gata pina in dec curent, se vor distribui prin medicii de familie, aspect logic si consfinytit de domnia sa  in weekend ,aflat in Oradea cu ocazia …..”VIVA ANIMA”, proiect transfrontalier de circa doua milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 8