Trei factori externi care îţi afectează succesul

externalfactorsthatareaffectingyoursuccess

De ce permitem factorilor externi sa ne determine acțiunile? Este pentru că am programat din timp calea spre succes și cum să-l atingem? Este pentru că noi credem în alți oameni mai mult decât credem în noi înșine? Odată ce permiţi factorilor externi de a influența acțiunile sau deciziile tale, ai pierdut. Atunci când permiţi circumstanțelor exterioare să dicteze modul de gândire, renunti la putere.

Mai jos sunt trei dintre cei mai comuni factori externi care iti pot afecta viata si succesul.

  1. Obiceiurile rele

Obiceiurile proaste te pot opri sa mergi înainte. A deveni conștient de obiceiurile proaste și înlocuirea lor cu unele bune este un lucru vital pentru realizare. Apropierea de realizarea visurilor tale începe cu conștientizarea faptului ca poti face altceva mai bun cu timpul tau.

  1. Convingeri limitative

Credintele limitative pot fi cauzate de influențe externe, care afectează gândurile și acțiunile tale. De mici am fost indrumati de catre părinți și profesori spre ceea ce ar trebui să facem și cum să o facă. Ne-au spus ce a fost greșit și ce au avut dreptate. Acest lucru a fost programat în sistemul nostru de credinta, iar creierul nostru adult ne spune din nou, atunci când ne confruntăm cu o situație înspăimântătoare și necunoscută.

3.Mediul negativ

Asociindu-te cu o persoană negativă sau punându-te într-un mediu negativ poate fi cel mai rău factor care iţi influienţează viaţa. Nu contează cât de pozitiv ești, o persoană negativă sau un mediu negativ îţi poate influenţa în mod neintenționat gândurile. Factorii externi trebuie să fie lăsaţi în afara minții tale.

http://www.success.com/blog/3-external-factors-that-are-affecting-your-success

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 28