Trei lucruri pe care artistii si antreprenorii le au în comun

 

waysentrepreneursandartistssharecommonground 

  1. Antreprenorii și artiști posedă abilități similare.

Un antreprenor este un nume pentru artistul cu un set diferit de instrumente. Artiștii și antreprenorii trebuie să aiba capacitatea de a se motiva pe ei înşişi, sa fie disciplinaţi, confortabili cu un anumit risc, adepţi la idei de marketing, și capabili de a comunica și a funcționa într-un mediu cu resurse limitate. Ambii sunt conduşi de un scop mai mare, iar atingerea acestui obiectiv presupune comunicare si asumarea unor riscuri.

Indiferent dacă, construieşti o sculptură sau o afacere, procesul este în mare parte același: Este nevoie de cercetare, prototipuri, experimentare și evaluare constantă.

  1. Artiștii nu îi copiază pe alții și nici antreprenorii.

Antreprenorii trebuie să privească lumea în moduri noi. Arta venerează idei neortodoxe, o abordare s-a dovedit a fi valoroase într-un moment în care regulile de afaceri sunt în continuă schimbare.

Gândind “in afara cutiei” ajută antreprenorii să descopere valori nerecunoscute. Antreprenorii nu experimenteaza succesul deoarece îi copiază pe alții; aceştia au succes, deoarece găsesc o modalitate de a face ceva mai bun, mai rapid sau mai ieftin. In plus, ei găsesc ceva care satisface o nevoie profund nerecunoscută. Antreprenorii trebuie să fie suficienti de îndrăzneţi pentru a spune o poveste diferită.

  1. Antreprenorii și artiștii își permit să gândească creativ.

Antreprenorii și artiștii ignora filtrele interne și externe care ne spun de ce o idee nu va funcționa. Cu alte cuvinte, își dezvoltă abilitățile de gândire creatoare oferindu-şi permisiunea de a gândi creativ. Un antreprenor incepator se va confrunta cu nenumărate decizii cu variabile necunoscute, dar continuarea prin rezolvarea creativă a problemelor va fi cheia succesului.

http://www.success.com/article/3-ways-entrepreneurs-and-artists-share-common-ground

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 57 =