Trei milioane de euro aduce AJOFM BH pentru pregatirea unui numar de 2160 de someri

cursuri de estetica dentara
Proiectul “Factor – Fii activ în oraşul tău!” are drept scop “creşterea ratei de ocupare a locurilor de muncă la nivelul regiunilor de implementare, nord-vest şi nord-est, prin facilitarea accesului pe piaţa muncii a persoanelor inactive, şomerilor şi persoanelor în căutarea unui loc muncă”, a spus directorul AJOFM Bihor, Békési Csaba, vineri la lansarea oficiala a proiectului.

Acesta a mai precizat ca 1.200 de persoane vor fi consiliate si mediate pentru angajare, precum si  960 vor fi implicate in cursuri de formare personală cerute de angajatori: în turism, comerţ, constructii, industria alimentară, industria textilă, estetică şi igiena corpului, ultim obiectiv pe care l-am sugerat cu imaginea selectata mai sus.

De asemenea, dl.Békési Csaba, s-a oferit sa sublineze, ca  “unde va fi nevoie, acolo vom organiza cursurile, inclusiv in judete vecine, proiectul fiind aprobat din fonduri europene pentru regiunile NV si NE”.

Pentru primul semestru de la implicarea participantilor in proiect, un obiectiv ferm  al proiectului este angajarea in productie a 125 de persoane.

“Prin acest proiect, care va incepe in toamna, putem contacta mai uşor persoanele la care nu ajung informaţiile noastre. În plus, putem achiziţiona mai multe seturi  de teste şi putem acredita cursuri noi”, a precizat directorul AJOFM, dl. Békési Csaba.

Mentionam ca valoarea proiectului este de 13 milioane lei, este finanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, cu beneficiari AJOFM BH SI NT, impreuna cu firmele de recrutare de personal, Active Job Consulting şi Multi Proiect.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile……….sunt foarte curios cum se vor forma la aceste cursuri blondele de mai jos….

Doua blonde mergeau cu greu pe un drum de tara…

Una din ele cara cu mare greutate o geanta mare.

– Ce cari draga in geanta asta?

– Gaini!

– Daca pot ghici cate gaini ai in geanta, imi dai si mie una?

– Ti le dau pe amandoua!

– Ok, pai eu cred ca ai… trei gaini!, Ce zici?,am ghicit…..????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 39