Trei modalități prin care iti poti descoperi adevarata pasiune

waystodiscoveryourtruepassion

  1. Ascultă.

Unul dintre principiile cheie din spatele concepţiei in gandire este empatia. Aceasta se refera la intelegerea cu adevărat a nevoilor celeilalte persoane, mai degrabă decât să presupunem de ce ar avea nevoie. Acesta este primul pas pentru a înțelege radacina problemei care trebuie să fie rezolvată. În mod similar, trebuie să începem prin a fi empatici cu noi înșine. Cu toate acestea, suntem adesea cei mai rai critici ai noştri.

  1. Rapunde-ti la intrebari.

De multe ori declarăm ceva ce ne dorim, dar nu ne putem da seama cum putem să-l avem sau de ce intâmpinăm probleme in obtinerea acestuia.Ceea ce credem că este răspunsul poate fi de fapt doar punctul de plecare, o întrebare care trebuie descusuta pentru a descoperi un alt nivel. Ne dorim un nou loc de muncă. Ne dorim să fim promovati. Noi declarăm aceste afirmații ca fiind obiectivele noastre, dar ne blocăm în realizarea acestora. În schimb, de ce? De ce un nou loc de muncă? De ce o promovare? Care este radacina problemei din spatele afirmatiei? Poate că noi nu vrem cu adevărat un nou loc de muncă, dar căutăm o creștere și un sens în munca noastră, pe care nu il gasim în prezent. Este un nou loc de muncă singura soluție sau există alte lucruri pe care le putem încerca, fără a abandona ceea ce facem in prezent?

  1. Încetează să mai incerci.

Chiar daca pare ca toata lumea obtine un premiu pentru efort și participare în aceste zile, încercând și încearcând din nou, uneori, pare ca urcam pe deal, numai să ne rostogolim si sa ajunge inapoi de unde am plecat. S-ar putea să risipim prea multă energie “încercând”, dar nu o facem de fapt. Imaginează-ți că vrei să faci parașutism. Stai in picioare la ușa avionului cu parașuta gata pentru a sări, este dovada de a încerca cu adevărat. Dar, dacă nu sari, de fapt, nu faci niciodată parasutism. Doar încerci. Ai putea petrece zile și luni și ani, precum ai putea cheltui și o mulțime de bani pentru aceste incercari. Dar, indiferent de cât de multe ori te duci pe acel avion, nu contează cât de mulți instructori ai, nu vei reusi niciodată până când sari.

http://www.success.com/article/3-ways-to-discover-your-true-passion

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =