Trei moduri de a cheltui banii cu înţelepciune, pune ca si imagine de fundal de desktop destinatia vacantei pe care ti-o doresti, acest lucru te ajuta sa iti pastrezi in minte prioritatile.

spendwisely

Iată cum iti poti organiza cheltuielile in functie de priorităţile tale:

  1. Identifică-ţi priorităţile curente.

Poate vrei să petreci mai mult timp cu familia ta sau poate iti doreşti o mașină nouă; oricare dintre acestea ar fi mai esențială pentru tine este aceea pentru care ar trebui sa iti cheltui banii.

  1. Pune în aplicare sistemele care îţi susțin planul.

După ce ti-ai identificat prioritatile, formeaza-ţi un buget care te poate ajuta sa iti pastrezi planul zi de zi. Nu ceda in fata tentațiilor de moment sau confortului temporar. Pentru a nu ceda, încearca sa iti imaginezi prioritatile tale, cum ar fi, priveste o fotografie de familie sau pune ca si imagine de fundal de desktop destinatia vacantei pe care ti-o doresti. Acest lucru te ajuta sa iti pastrezi in minte prioritatile.

  1. Reflecta și reevaluează.

Reflecta asupra costurilor în fiecare lună. Situațiile noastre financiare relevă adesea o deconectare intre ceea ce spunem că prețuim și ceea ce facem de fapt. Uită-te la desfasuratorul contului și întreaba-te: Se gasesc aceste cheltuieli pe linie cu prioritățile mele definite?

http://www.success.com/blog/3-ways-to-spend-your-money-wisely

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 67