Trei moduri de a părăsi locul de muncă și a începe o carieră noua

leaveyourjobstartacareer

Oprește-te acum! Opreşte-te din redactarea acelui mail, operarea acelor numere, sau ordonarea documentelor şi gandeşte-te la ceea ce faci. Ți-ai fi imaginat vreodată că vei lucra in locul in care te afli astăzi? Se potriveşte munca ta cu termenii carierei la care ai visat? Te simti implinit?

Viața e prea scurtă să nu faci nimic, mai ales când este vorba de lucruri importante, cum ar fi cariera ta. Dacă ai vorbit vreodată cu cineva care are peste 50 de ani și l-ai întrebat dacă a stabilit vreodată ceva în cariera lor, 9 din 10 vor răspunde afirmativ si vor spune ca lucrul pe care l-a stabilit s-a transformat în regret. Nu lăsa să ti se întâmple acest lucru şi ţie.

Deci, este important să dedici acțiunile tale in a face lucrurile potrivite la momentul potrivit. Acest lucru este ceea ce îi separa pe cei care iubesc ceea ce fac pentru un trai, de cei care nu iubesc ceea ce fac, si ajung sa se plafoneze.

Iată trei sfaturi care te vor ajuta să te rededici viselor tale şi să iei măsuri puternice:

1.Începeți cu “de ce”.

Un “de ce” devine fundamentul pentru menținerea motivației tale. Indiferent de obiectivul de carieră stabilit, intelegand de ce, este ceea ce favorizează angajamentul necesar pentru a ajunge acolo și iti da puterea să faci totul necesar. Poate fi greu de asemenea sa uiti de ce muncesti asa de greu. Reconectarea cu ce doresti sa fie de succes în cariera ta, în primul rând te poate ajuta să ramai concentrat.

  1. Adoptă un mod de gandire ferm.

Cu un ’’de ce’’ ferm, următoarea întrebare este “cum”. Mai exact, ce trebuie să faci în fiecare zi pentru a face cariera ta vis sa devină realitate? Ce acțiuni ești dispus să faci? Trebuie să fii clar cu privire la acțiunile specifice. Determină primele trei priorități care au scopul de a te duce mai aproape de atingerea obiectivelor. Apoi separa-le în pași de acțiune mai mici și mergi mai departe.

3.Crează un program.

Adaugă un angajament în programul de zi cu zi. Este crucial să faci un angajament solid pentru a conserva acest timp și a-l proteja de la chestiunile mai urgente care vor veni în mod inevitabil. Dedică timp, chiar daca este doar o oră pe zi pentru a-ţi dezvolta cariera. Acest lucru ar putea fi facut prin faptul ca te mentii la curent cu noutatile din industrie.Timpul acordat carierei tale trebuie sa fie vazut de tine drept un cadou.

http://www.success.com/blog/3-ways-to-leave-your-job-and-start-your-career

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2