Trei obiceiuri zilnice ale oamenilor de succes

john_addison_dailyhabitsforsuccess

Obiceiurile și tiparele tale determină direcția in care se indreapta viata ta, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că oamenii de succes au obiceiuri de succes.Urmatoarele sunt obiceiurile zilnice ale oamenilor de succes:

1.Câștigătorii se trezesc devreme.

Știm ca tendința in afaceri din ziua de azi este un orar flexibil, dar, în timp ce tu ești în pat şi dormi, cineva s-a trezit devreme si munceste. De fapt, cei mai mulți directori executivi nu dorm până la prânz și merg la birouri dupa-amiaza. Ei se trezesc devreme și incep ziua. În nenumarate interviuri, ei au delarat ca rutina lor zilnica incepe undeva la 5 sau 6 a.m. și petrec cele două sau trei ore înainte de a intra în birou, concentrandu-se pe ziua care le sta in faţă. Acest lucru ar putea însemna exerciții, meditație, punerea la curent cu evenimentele care sunt relevante pentru afaceri sau orice altfel de lucruri, dar atunci când aceştia ajung la locul de muncă, sunt mai productivi și obţin mai mult decât majoritatea.

2.Stabileste obiectivele zilnice si indeplineste-le in fiecare zi.

Nu este nimic in neregula cu obiectivele si visele pe termen lung, dar ceea ce faci astăzi afectează foarte mult procesul de atingere a obiectivelor viitoare. Trebuie sa iti organizezi fiecare zi într-un mod care conduce la obtinerea rezultatelor maxime. Acest lucru nu inseamna sa fii ocupat în fiecare minut al zilei doar de dragul de a fi ocupat. Asta înseamnă a ști ce este important și a te concentra asupra acelor lucruri.

În fiecare noapte, sau în acele ore ale diminetii pe care le utilizezi pentru a te pregăti pentru ziua următoare, setează-ti obiectivele de zi cu zi. Nu face obiective pentru întreaga săptămână. Doar pentru ziua urmatoare. Intreaba-te ce trebuie făcut în fiecare zi, pentru a produce cele mai multe rezultate și lucreaza numai cu privire la aceste lucruri.

  1. Concentrarea

Chiar dacă iti stabilesti scopurile, dacă nu ramai concentrat și prin asta vreau sa spun pe lucrurile care sunt importante in prezent, nu vei avea succes. Oamenii de succes stiu intotdeauna ceea ce este important în prezent şi nu se lasa distraşi de lucrurile lipsite de importanță. Ei au capacitatea de a rămâne concentrati atunci când alte persoane nu sunt, ceea ce nu este usor sa te integrezi nu într-o organizație, pentru că toată lumea vrea o bucată de atenție.

http://www.success.com/blog/john-addison-3-daily-habits-of-very-successful-people

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 8